среда, 17. новембар 2021.

Essence The Glovin' Golds

 Nakon sto godina evo mene opet tu. Malo je čudno i neobično početi, ali - da "probijem led" 😁.

Ispod ovog "probijenog leda" pripremam vam predstaviti novu Essence The Glovin' Gold kolekciju koju možete, ovih dana, pronaći u našim drogerijama.

Kako proizvođač navodi, riječ je o kolekciji koja nam osigurava prirodan, osunčan ten za prirodan Instagram filter. Kolekcija sadrži mnogo prednosti za njegu kože i fantastične sastojke poput vitamina C i E, te još navode kako proizvodi savršeno ujedinjuju njegu i šminku. Pa da vidimo šta su nam to "skuhali" ovaj put. 

I LOVE EXTREME limited crazy volume maskara 

Popularna maskara iz standardnog asortimana sada dolazi u trendovskoj kolekciji sa sofisticiranim, zlatnim dizajnom. Kremasta, duboko crna tekstura najprodavanije formule stvara izražajne trepavice spektakularnog volumena koji nadopunjuju osunčani izgled.

Cijena: 5,95 KM


vitamin C glow serum

Održiv i učinkovit: serum s pojačanim vitaminom C promiče prirodni sjaj kože - savršena baza za make-up za brončani ljetni izgled. Pakovanje sjajnog seruma vitamina C uvjerava visokokvalitetnom staklenom bočicom i praktičnom pipetom za tačnu i higijensku upotrebu.

Cijena: 7,95 KM


vitamin C baked highlighter

Zapečeni highlighter ne samo da koži pruža prekrasan sjaj, već joj pruža i vrijedan vitamin C za još više sjaja. Tekstura je super mekana, jako pigmentovana i lako se blenda. Za zlatni i svijetli ten!

Cijena: 6,95 KM


hydrating golden maska za lice

Raspoloženi za blistav ten i zdrav sjaj za samo 15-20 minuta? Jednostavno nanesite hidratantnu zlatnu masku za lice u luksuznoj zlatnoj nijansi na očišćenu kožu i voilà: hidratantni glicerin ostavlja kožu mekom uz dodatnu dozu sjaja. Zlatno vrijeme samo za mene!

Cijena: 4,25 KM


shimmer gel za tijelo

Golden Hour all over: Lagana tekstura gela s vitaminom E i shea maslacem dočarava nježni efekt mekog fokusa na koži. Svojom inovativnom formulom, svjetlucavi gel osigurava mekan, zapanjujući ten i djeluje kao poseban naglasak na željenim područjima, na primjer na dekolteu, rukama ili nogama. Sa svojom laganom teksturom i svježim mirisom kokosa, garantovano je proljetno raspoloženje!

Cijena: 7,35 KM


caring shimmer ulje za usne

Njegovane usne s tim ekstra posebnim sjajem! Lagana tekstura ulja za usne sadrži ulje jojobe i vitamin E koji osiguravaju intenzivno nahranjene usne i savršeno ih pripremaju za proljetnu sezonu nakon stresnih zimskih mjeseci. Sa svojim suptilnim zlatnim sjajem, ulje za usne ima plumping učinak - bez osjećaja ljepljivosti na usnama. Prozirna zlatna i topla nijansa breskve ovosezonske su boje, jer se dvije nijanse savršeno podudaraju s osunčanim izgledom.

Ulje je dostupno u dvije nijanse:

01 Heart Of Gold           02 Golden Magic

Cijena :4,85 KM
            

vitamin E baked luminous bronzer

Poljubac sunce poput Božice! Bronzer je nezamjenjiv za sjajni bronzani izgled, jer lijepo zagrijava lice i izgleda vrlo prirodno. Zahvaljujući svojoj zapečenoj teksturi i suptilnom zlatnom sjaju, zapečeni svjetlucavi bronzer lako se stapa i osjeća se predivno meko na koži. Vitamin E pruža dodatnu njegu.

Dolazi u dvije nijanse:

01 Live Lige Golden     02 Good As Gold

Cijena: 7,95 KM




Uz instgramičan život realnih efekata stigli smo do kraja i ove fantastične The Glovin' Golds kolekcije. Da li ste već imali priliku isprobati neke od proizvoda? Mene su ulja i maska nekako najviše privukli jer ostali proizvodi mi djeluju pretamno za moj ten. Ali svakako da ću o tome nešto više govoriti kada se susretnem sa proizvodima. Za sada stoji to da mi izgledaju pretamno za moj, skoro pa, duhi ten 😁.

Uživajte mi u ostatku sedmice i budite mi instagramični 💕.


Ljubim vas do sledećeg pisanja.
Danny!

1 коментар:

  1. Nisam probala ni jedan od proizvoda, imaću ih na umu, kada budem željela da kupim nešto, posebno maskaru, jer ih koristim. Post je odlično napisan, super si opisala funkciju svakog proizvoda. 🥰

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.