Essence Bloom Baby, bloom

Essence stvarno umije da me iznenadi iz sezone u sezonu sa svojim originalnim pakovanjima, pa tako oduĆĄevljenje novom kolekciom nije izostalo. 

Poslije viĆĄemjesečnog crnila i sivila u neizvjesnosti i zabranama ovakvo osvjeĆŸenje mi viĆĄe nego prija, a vama? 


Iako je kolekcija već dostupna u CM marketima ipak ĆŸelim da prođem kroz novitete i da sa vama podijelim ĆĄta sve moĆŸete pronaći u njihovoj Bloom Baby Bloom kolekciji. 

Paleta sjenila za oči BLOOM BABY, BLOOM! 

Paleta sjenila sadrĆŸi devet ĆĄarmantnih proljetnih boja - od svijetlo crvene i ruĆŸičaste do svjeĆŸe ĆŸutih i plavih tonova, uključuje sve nijanse cvijeća koje oduzimaju dah. ZavrĆĄeci se kreću od mat do metalik i sjajnih nijansi, a sve su visoko pigmentovane. 

Cijena: 15,85 KM




Baked Highlighter BLOOM BABY, BLOOM! 

Baked Highligher u dvije različite nijanse pruĆŸa prekrasan efekat koji reflektira svjetlost. Tekstura visoke pokrivenosti lako se nanosi i ima visok prinos. Jednostavno kistom ili prstom utisnite malo highlightera na jagodice, ispod lukova obrva ili na duĆŸini nosa i blendajte kako biste licu dali proljetni sjaj. Jedinstveni reljef cvijeta poseban je dodatak.

Cijena: 8,45 KM 

      





Healthy Glow Primer ulje

UĆŸivaj u proljetnoj sezoni svim osjećajima! Zato se u BLOOM BABY, BLOOM! Kolekciji nalaze i nude i Healthy Glow Primer ulje koje pruĆŸa besprijekoran zavrĆĄetak i daje ĆĄminki suptilni cvjetni miris. Zahvaljujući hranjivoj teksturi, savrĆĄeno priprema koĆŸu za dalju primjenu pudera. Ulje se brzo upija i nema masnoću. 

Cijena: 9,45 KM



Nectar sjaj za usne Sjajno, sjajno - to je moto BLOOM BABY, BLOOM! 

Nectar sjaj za usne, koje je dostupno u crvenoj i narančastoj boji. Osim boja koje oduzimaju dah, njeĆŸnoj koĆŸi usana pruĆŸa i njegu zahvaljujući svom jojobinom ulju i sastojcima vitamina E. Pomoću jumbo aplikatora, cvjetni sjaj moĆŸe se velikoduĆĄno nanijeti na povrĆĄinu usana kako bi dočarao svjeĆŸ proljetni izgled za svaki stil. 

Cijena: 4,25 KM

    

                   

Blushlighter

RaspoloĆŸena za njeĆŸne, ruĆŸičaste obraze i svjeĆŸ proljetni izgled? Tada je BLOOM BABY, BLOOM Blushlighter savrĆĄen za tebe! Zbog svoje mekane teksture, koĆŸa se osjeća vrlo lagano tokom nanoĆĄenja, a iza sebe ostavlja metalik mat efekt. 

Cijena: 7,45 KM


   


I kada pomislimo da ne moĆŸe bolje onda nas iznenade sa simboličnom vrećicom cvjetnog sjemena 😊. Na policama sa Essence Bloom Baby, Bloom! kolekciom moĆŸete pronaći i vrećice cvjetnog sjemena za svoj balkon ili vrt. Meni je ovo precool gest, iako sam svjesna da većina vrećica će nestati i prije nego dođe do polica, ali opet mi je slatko i simpatično sa njihove strane ĆĄto su ovoj divnoj kolekciji dali malo duĆĄe i mirisa 💕💕.

Koji od noviteta je vaĆĄ favorit?





Ljubim vas do sledećeg pisanja.
Danny!

1 ĐșĐŸĐŒĐ”ĐœŃ‚Đ°Ń€:

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uĆŸivali u čitanju.